8 Ekim 2014 Çarşamba

Kocamın Ailesi Güneş (Yeliz Kuvancı) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler

KOCAMIN AİLESİ GÜNEŞ KİMDİR

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi geçen hafta hayranlarını üzmüştü. Dizide senaryo gereği ölen Yonca için izleyici çok üzülmüştü ve yerine kim gelecek diye merak ediyordu.

Diziye Yonca karakterinin yerine Güneş karakteri dahil oldu. Peki bu Güneş karakterini kim canlandıracak derken o da açıklandı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde İnci olarak tanıdığımız Yeliz Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakterini canlandıracak.

Dizide başrolün değişmesi diziyi nasıl etkileyecek dizinin reytinglerinde gerileme olacak mı yoksa diziye girecek olan Güneş karakteri izleyici tarafından sevilecek mi izleyip göreceğiz...

Kocamın Ailesi Güneş Kimdir, Yeliz Kuvancı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Biyografisi, Fotoğrafları, Oynadığı Diziler

YELİZ KUVANCI KİMDİR?

Kuvancı, 28 Şubat 1987'de İstanbul'da doğdu. Ailesi Ankaralı olan Yeliz Kuvancı Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

İlk televizyon deneyimini Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde İnci Öğretmeni karakteri ile yapan Yeliz Kuvancı daha sonra Seni Bana Yazmışlar dizisinde Zeynep olarak başrolü canlandırdı.

Son olarak Böyle Bitmesin dizisinde Nazlı olarak rol alan Yeliz Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakterini canlandıracak.

YELİZ KUVANCI OYNADIĞI DİZİLER

Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Seni Bana Yazmışlar
Böyle Bitmesin

YELİZ KUVANCI FOTOĞRAFLARI - RESİMLERİ






















kocamın ailesi güneş kimdir, yeliz kuvancı kimdir, yeliz kuvancı kaç yaşında, yeliz kuvancı nereli, yeliz kuvancı boyu, yeliz kuvancı kilosu, yeliz kuvancı biyografisi, yeliz kuvancı fotoğrafları, yeliz kuvancı resimleri, yeliz kuvancı oynadığı diziler, yeliz kuvancı hangi dizilerde oynadı, yeliz kuvancı en son hangi dizide oynadı, yeliz kuvancı kocamın ailesi, yeliz kuvancı kocamın ailesi güneş ile tarık, yeliz kuvancı, yeliz kuvancı güneş, yeliz kuvancı kocamın ailesi resimleri, kocamın ailesi güneşin resimleri, kocamın ailesi güneş ile tarıkın resimleri, kocamın ailesi tarık ile güneş aşkı, kocamın ailesi güneş daha önce hangi dizide oynadı, kocamın ailesi güneş en son hangi dizide oynadı, kocamın ailesi güneşin gerçek adı ne, yeliz kuvancı boyu kilo, yeliz kuvancı sevgilisi, yeliz kuvancı kocamın ailesinde ki rolü ne, kocamın ailesi tarık ile güneş aşk mı yaşayacak, kocamın ailesi güneş yoncanın yerine mi geldi, kocamın ailesi güneş tarık aşkı, kocamın ailesi güneş, güneş ile tarık, kocamın ailesi yoncanın yerine kim gelecek, kocamın ailesi yoncanın yerine kim oynayacak, kocamın ailesi yoncanın yerine güneş mi geldi, kocamın ailesi yoncanın yerine güneş mi oynayacak  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder