24 Ekim 2014 Cuma

Bu Tarz Benim 24 Ekim Kıyafetleri



EkBu Traz Benim yarışması, birbirinden güzel genç kızların şıklık yarışına sahne oluyor. 100 bin lira değerindeki büyük ödüle ulaşmak için birbirleriyle kıyasıya yarışan yarışmacılar jüriden yıldızları kapmaya çalışıyor. Her geçen gün heyecanın dozunun arttığı yarışmada, kızlar arasında yaşanan gerginlikler ve tartışmalarda zaman zaman gündeme oturuyor.
ranlarda fırtına gibi esmeye devam eden

24 Ekim Cuma günü, Bu Tarz Benim'e damgasını vuran olay ise daha önce birbirleri ile sürekli tartışma halinde olan Nur ile Ayşegül'ün kıyafetlerini karşılıklı olarak değiştirmesi oldu. Bu olay karşısında gözleri dolan Nur Yerlitaş, stüdyoda duygusal anların yaşanmasını sağladı.

Bu Tarz Benim'de 24 ekim cuma günü kim hangi kıyafetleri giydi, kim ne giydi, 24 ekim kıyafetleri, 24 ekimde kim yıldız aldı, 24 ekim cuma günü ne oldu, bu tarz benim 24 ekim özeti gibi soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Aycan ve Nurcan Şencan kardeşler tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 4 yıldız ile kapattı. Aycan Nurcan 24 Ekim kıyafetleri


Ayşegül Melisa Doğan tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 1 yıldız ile kapattı. Ayşegül 24 Ekim kıyafetleri


 Ayşenur Balcı tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 2 yıldız ile kapattı. Ayşenur 24 Ekim kıyafetleri


Ezgi Baylar tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 2 yıldız ile kapattı. Ezgi 24 Ekim kıyafetleri


Gizem Güler tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 1 yıldız ile kapattı. Gizem Güler 24 Ekim kıyafetleri


Nur Bozar tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 5 yıldız ile kapattı. Nur Bozar 24 Ekim kıyafetleri. Bu hafta en çok yıldızı alan Nur olduğu için koruma altına alındı. 


Tuğçe Ergişi tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 4 yıldız ile kapattı. Tuğçe 24 Ekim kıyafetleri


Özlem Özden tarz seçildi ve yıldız alarak haftayı 4 yıldız ile kapattı. Özlem 24 Ekim kıyafetleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder