29 Ekim 2014 Çarşamba

Bu Tarz Benim Meltem Keklik Kimdir

Show Tv ekranlarının sevilen yarışma programı Bu Tarz Benim'de heyecan artarak devam ediyor. Yarışmacılar şıklık konusunda birbirleri ile yarışırken, aynı zamanda jürinin gözüne girerek tarz seçilmeye çalışıyor.

Üç jüri üyesinden ikisi, o gün yarışmacı isimin giydiği kıyafeti beğenirse, tarz seçilmiş oluyor ve yıldızı kapıyor. Hafta sonu düzenlenen eleme gecesinde ise hafta içi günlerde en çok yıldızı toplayan yarışmacı koruma altına alınıyor ve o hafta elenme şansı sıfıra iniyor.

Geçtiğimiz cumartesi akşamı, yarışmanın popüler isimlerinden Ayşenur Balcı'nın elenmesinin ardından boşalan koltuğa yeni bir isim oturdu. İşte o isim Meltem Keklik. Peki Meltem Keklik kimdir, kaç yaşındadır, boyu, kilosu, doğum tarihi ve yeri gibi bilgilerin araştırılması üzerine, yeni yarışmacı ile ilgili derlediğimiz bilgileri sizinle paylaştık.

Spor yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seven Meltem Keklik, Bursa doğumlu olup, lise mezunudur. 19 yaşında olan yarışmacı, 1.78 metre boyundadır. Ayşenur Balcı'dan boşalan koltuğa oturan genç isim, programın yeni yüzüdür.

Meltem Keklik Resimleri;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder