23 Ekim 2014 Perşembe

Roman Havası Dizisi - Roman Havası Oyuncuları - Roman Havası Dizisi Konusu - Roman Havası Ne Zaman Başlıyor



ROMAN HAVASI DİZİSİ

Show Tv'nin bir zamanların en sevilen dizilerinden olan Cennet Mahallesi yeni versiyonu ile geri dönüyor.

2004 yılında izleyici ile buluşan Cennet Mahallesi izlenme rekorları kırmış dizi final yaptıktan sonra Atv'de yeni den Görgüsüzler olarak uyarlanmış ancak beklenilen ilgiyi bulmamış ve yayından kaldırılmıştı.

10 yıl sonra efsane dizi yeni versiyonu ile  "Roman Havası" olarak geri dönüyor. Cennet Mahallesi dizisinde başrolü Çağla Şıkel, Alişan, ve  Müjdat Gezen, Zeki Alasya, Özkan Uğur ve Melek Baykal gibi bir çok usta ismin rol almıştı.

Cennet Mahallesi'nin yeni versiyonu Roman Havası dizisinin başrolünde ise başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin rol almaktadır.

Roman Havası dizisinin çekimleri ise eski Beykoz fabrikasında ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde kurulan setlerde devam ediyor.

Usta oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile Cennet Mahallesi yeni versiyonu olan Roman Havası  izleyiciyi ekranlara kitlemek için yakında Show Tv'de izleyici buluşacak.

ROMAN HAVASI OYUNCU KADROSU

Roman Havası Aslı Kimdir - Petek Dinçöz Kimdir
Roman Havası Kerem Kimdir - Erkan Şahin Kimdir
Roman Havası Zarife Kimdir - Oya Başar Kimdir
Roman Havası Haydar Kimdir - Levent Ülgen Kimdir
Roman Havası Emin Kimdir - Cezmi Baskın Kimdir
Roman Havası Sultaniye Kimdir - Laizer Kemaloğlu Kimdir
Roman Havası Şahin Kimdir - Bohaç Aksoy Kimdir
Roman Havası Çakır Kimdir - Gökhan Şahin Kimdir
Roman Havası Havva Kimdir - Gülay Baltacı Kimdir
Roman Havası Terzi Melahat Kimdir - Mehtap Ar Kimdir
Roman Havası Tombalacı Yunus Kimdir - Hakan Dülger Kimdir
Roman Havası Zeliha Kimdir - Çiğdem Aygün Kimdir
Roman Havası Komiser Nevzat Kimdir - Galip Erdal Kimdir
Roman Havası Teoman Kimdir - Mesut İzgi Kimdir

ROMAN HAVASI DİZİSİ RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI












roman havası dzisi, roman havası oyuncuları, roman havası oyuncu kadrosu, roman havası oyuncuları kimler, roman havası oyuncuların gerçek isimleri ne, roman havası oyuncuların resimleri, roman havası konusu, roman havası ne zaman başlıyor, roman havası ne zaman başlayacak, roman havası hangi gün başlayacak, roman havası hangi kanalda yayınlayacak, roman havası kanalı, roman havası resimleri, roman havası fotoğrafları, roman havası cennet mahallesi, roman havası başrol oyuncuları, roman havası oyuncuların biyogarfileri, roman havası yayın tarihi, roman havası petek dinçöz, petek dinçözün yeni dizisi, roman havası aslı petek dinçöz, roman havası kerem erkan şahin resimleri, roman havası nerede çekiliyor, roman havası dizi müzikleri, roman havası jenarik müzik, roman havası müziğini kim söylüyor, roman havası nerde çekiliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder