25 Ekim 2014 Cumartesi

Legend online 500 elmas Bedava | Facebook Oyun |

legend-online-elmas-hilesiOASIS GAMES oyunu olan legend online ‘de sizlere günlük 500 veya daha fazla elmas kazanabileceğiniz bir yol göstereceğiz.
Oyunun kullanıcılarının adminleirnin elmas sattığı bir dönemde ( Kendileri satıp hesap kitliyorlar.) Sizlere eğlencesine elmaslar veriyoruz. Ücrette istemiyoruz.
Bilindiği gibi legend online hilelerini sadece sitemiz verdi. Hala koyulan videolar bizlerin eski videoları olup baya bir hit kazandırıyor. Ama nafile! çalışmayan hile işe yaramaz. Sizler için bir video hazırladık umarım işinizi görecektir.


Öncelikle elmas yaptığımızda bir şey olur mu? Tabiki hayır. Ban riski yok. Çünkü oyunla alakalı elmas yapmayacaksınız. Şimdi gelelim nasıl yapıldığına.
Öncelikle neler gerekiyor?
1 tane ip değişen programa ihtiyacımız var. Fakat bu direk ip değişen program olmaması gerek. Bize istediğimiz ülkeye erişim sağlayacak bir ip gerekiyor. Sizler için 3 gün bedava olan bir program veriyorum buyurun indirin.
TIKLA İNDİR
Bunun yanında linklerde gerekli. Tarayıcı  Google chrome kullanırsanız seviniriz.
Şimdi oyuna sitesinden giriş yapacaksınız. Facebooktan oynuyorsanız sitesine girip facebook ile başlanıp giriş yapabilirsiniz. Aynı hesaptır sorun olmaz.
Siteye GİRİŞ
Siteye girdikten sonra elmas kazana basıp işleme başlıyoruz. Devamı videoda!


Dikkat: Taktiği gece 5ten sonra yaparsanız daha çok kazanma şansınız olacaktır. Unutmayın.
Bir teşekkür yeter. Yorum yapmadan geçmeyiniz.

legend online hilesi,legend online 500 elmas hilesi,legend online ölümsüzlük hilesi,legend online sınırsız hilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder