26 Ekim 2014 Pazar

Ütopya Yarışmacıları


TV8'i satın aldıktan sonra eski programların yanı sıra yepyeni yapımlara da imza atacak olan Acun Ilıcalı, bilindiği üzere O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarını yayınlamaya başladı. Survivor ise henüz başlamadı.

İşte yeni programlardan biri de Ütopya. Yazımızın devamında Ütopya yarışması ile ilgili derlediğimiz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ütopya Yarışmasının Konusu;

TV 8 ekranlarında 3 gün sonra başlayacak olan Ütopya yarışması, bugüne kadar yayınlanan programlara oranla oldukça farklı bir konsepte sahip. 15 yarışmacıdan oluşacak programda, yarışmacılar, hayatta kalabilmek adına kendi yaşam alanlarını oluşturacak. Boş bir ahır ve barakanın bulunduğu ıssız bir ormanda, tarım ve hayvancılık ile uğraşacak olan yarışmacılar aynı zamanda para da kazanabilecekler.

15 yarışmacı için 2 inek ve 25 tavuk verilecek. Çeşitli ekipmanlarından verileceği programda, yarışmacıların yaşadıkları alanı oluşturmaları istenecek.

100'den fazla kamera ile izlenecek olan mekanda, kameraman bulunmayacak. Yarışma ayrıca internet üzerinden 24 saat süreyle izlenebilecek.

Yarışmada asıl amaç yarışmacıların doğa ile iç içe olmalarını sağlamak, Mekanda elektrik ve su bulunacak, ancak ısınma sistemi yok. Alışılagelmiş yarışmalardan farklı bir yapıya sahip olan Ütopya, doğal hayatın zorluklarını gözler önüne serecek.

İlk kez Hollanda'da yayınlanan Ütopya yarışması, yayınlandığı ilk gün izlenme rekorları kırmıştı. Türkiye'de Kemerburgaz'da çekilecek olan yarışma şimdiden merakla beklenir oldu.

Ütopya yarışmacıları henüz belli olmadı ancak bir kaç gün içerisinde konuyla ilgili detaylı bilgilerin tarafımıza ulaşacağını tahmin ediyoruz. Yarışmacılar kimdir, isimleri ve meslekleri nelerdir gibi soruların cevapları yazımızın devamında.

İşte Ütopya yarışmacılarının isimleri;

Ahmet Arda
Aldar Gültekin
Çağdaş Tahsin Yıldız
Gamze Çetinkaya
İnci Satır
İnci Melek Bozkaya
Kurretülayn Matur
Murat Rışvan
Özlem Sezgin
Semih Öztürk
Serkan Ercan
Tezcan Fenerciler
Tuğçe Aksoylu
Tuncay Kes
Türkan Gözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder