24 Ekim 2014 Cuma

Snapchat ,Shady Üçüncü Taraf Geliştiriciler kullanarak Durdurmak İstiyor

 "Bir üçüncü taraf uygulama oturum açma bilgilerinizi verdiğiniz zaman, sizin hesap bilgilerinize erişmek ve bilgi göndermek için, muhtemelen bir suçlu, bir geliştirici sağlayan ve konum,"



Bir şirket blog yazısında bu sabah, Snapchat fotoğraflar nedeniyle üçüncü taraf uygulaması Snapsaved bir ihlal için bu hafta sonu sızan sonra Snapchat üzerinde 200.000, yükleme üçüncü parti geliştirici uygulamalar karşı kullanıcıları uyardı.

Snapsaved hızlı sorumluluğunu alırken, Snapchat şirket değil "geliştiriciler için bir kamu API sağladı" ve olduğu kullanıcılarını uyardı "yasaklamak [s] biz, bizim hizmeti sunmak için kullanmak özel API erişim" kullanıcı veri ve günlük korumak için -in bilgileri.Şirket şimdiye kadar bazı görünüşte cazip üçüncü parti uygulamalar hatta kişisel veri ve özel veri toplamak için suçlular tarafından kurulan tuzakları olabileceğini kullanıcılara hatırlatmak için gitti.

Mesaja göre, şirket Snapchat API erişmek üçüncü parti uygulamaları budamak için Apple ve Google teşvik etmeye devam edeceğini söyledi.Şirket herhangi bir bilgi paylaşmayı reddetti ederken, sonrası bir gelecekte kamu Snapchat API olasılığı ipucu gibi görünüyor.

"Bizi yanlış anlamayın - biz Snapchat platformu için gelişmekte olan ilginin heyecanlıyız - ama biz sağ olsun bizim zaman almaya gidiyoruz" sonrası okur. "O zamana kadar, bu bizim değil Kullanım Şartlarımızı ihlal Snapchat hizmetleri sunmak iddia ve güvenilir olamaz herhangi bir uygulama anlamına gelir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder