29 Ekim 2014 Çarşamba

Paramparça Dizisi Oyuncuları ve Konusu


Yeni yayın döneminde ekranlara bir çok dizi merhaba dedi. Ancak bilindiği üzere bu dizilerden bazıları reyting sonuçlarına göre sıralamada kendilerine çok aşağılarda yer buldu ve yayından kaldırıldı.

Star Tv ekranlarında fragmanları yayınlanmaya başlayan dizilerden bir de Paramparça dizisi. Dizinin baş rollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erken Petekkaya var. İddialı yapımları birbiri ardına yayına sokan Star Tv, Paramparça dizisi ile üst sıraları hedefliyor. Önemli oyuncuların katkıda bulanacağı dizi çok yakında ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Paramparça Dizisinin Konusu Nedir?

Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın iki aşığı canlandıracağı dizide, Gülseren krakteri ile karşımıza çıkan Nurgül Yeşilçay, İstanbul'un bir semtinde çeyizcide çalışmaktadır. Cihan karakteri ile izleyeceğimiz Erkan Petekkaya ise bilindik bir restoran zincirinin sahibi, zengin ve oldukça yakışıklıdır. Onurlu ve çalışkan bir kadın olan ve hayatını bu şekilde sürdüren Gülseren, istemeden de olsa dürüst ve başarılı iş adamı Cihan'a aşık olur. Gülseren aynı zamanda bir kız çocuk sahibidir. Gülseren'in unutulmaya yüz tutan duyguları, Cihan ile tanışmasının ardından yeniden alevlenmekte ancak kızıyla ilgili ortaya çıkan durum kafasını karıştırmaktadır.

Paramparça Dizisi Oyuncu Kadrosu;

Nurgül Yeşilçay > canlandırdığı karakter > Gülseren
Erkan Petekkaya > canlandırdığı karakter > Cihan
Burak Tozkoparan > canlandırdığı karakter > Ozan
Nursel Köse > canlandırdığı karakter > Keriman
Ebru Özkan > canlandırdığı karakter > Dilara
Leyla Tanlar > canlandırdığı karakter > Cansu
Alina Boz > canlandırdığı karakter > Hazal
Cemal Hünal > canlandırdığı karakter > Alper
Tolga Tekin > canlandırdığı karakter > Özkan
Güneş Emir > canlandırdığı karakter > Solmaz

Paramparça Dizisi Fragmanı;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder