31 Ekim 2014 Cuma

Roman Havası Kerem (Erkan Şahin) Kimdir - Kaç Yaşında - Nereli - Boyu - Kilosu - Biyografisi - Resimleri - Oynadığı Diziler



ROMAN HAVASI KEREM


Show Tv'nin bir zamanların en sevilen dizilerinden olan Cennet Mahallesi yeni versiyonu ile geri dönüyor.

10 yıl sonra efsane dizi yeni versiyonu ile  "Roman Havası" olarak geri dönüyor.

Cennet Mahallesi'nin yeni versiyonu Roman Havası dizisinin başrolünde ise başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin rol almaktadır.

Roman Havası dizisinin çekimleri ise eski Beykoz fabrikasında ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde kurulan setlerde devam ediyor.

Usta oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile Cennet Mahallesi yeni versiyonu olan Roman Havası  izleyiciyi ekranlara kitlemek için yakında Show Tv'de izleyici buluşacak.

Erkan Şahin Roman Havası dizisinde Petek Dinçöz'ün canlandıracağı Aslı'nın sevgilisi Kerem'i canlandıracak. 

ERKAN ŞAHİN KİMDİR?



Erkan Şahin 9 eylül 1986 tarihinde istanbulda doğdu. İlkokulu bahçelievler ilköğretim okulu perejada okudu, ortaokul ve liseyi ise bahçelievler süper lisesinde tamamladı.

Başarılı bir öğrenciydi ve okulun futbol takımında ve Galatasaray Spor kulübün’de beş yıllık bir futbol hayatı oldu, sağlık sorunlarından dolayı futbol hayatına son vermek zorunda kaldı.

Bunun üzerine üniversite seçme sınavını ilk girişte kazanamadi, ikinci girişinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi işletme fakultesini kazandı ve böylece Eskişehir yolunu tuttu.

Burada okulunu tamamlayan erkan şahin ufak bir maceradan sonra istanbul’a geri döndü, ailesinin ısrarı üzerine 2010 yılında Best Model Of TURKEY yarışmasına girmeye karar verdi ve başardı bu yarışmada Avrupa Kültür Başkenti Kralı seçildi.

Yarışmadan sonra Uğurkan Erez ajansında çalışmaya başladı ve halen de devam etmektedir.

Bir çok defilede yer almıştır. Damat, Tween, Avva, Niyazi Erdoğan, Faruk Saraç gibi markaların defilelerinde ve yurt dışı fuar defilelerinde yer almıştır.

Bununla birlikte Müjdat Gezen ve Ayla algandan oyunculuk eğitimleri almıştır.İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Sultanın Sırrı adlı sinema filminde rol almıştır burda ise italyan ajanını canlandırmıştır.

Modellikte basarılı olduğu gibi oyunculuktada bu basariyi devam ettirmek istemektedir ve ilerde iyi bir aktör olmayı hedefleyen Erkan ŞAHİN, Kenan İmirzalıoğlu, Cem Yılmaz ve Tarık Akan gibi isimleride örnek almaktadır.

ERKAN ŞAHİN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

Sultanın Sırrı - Sinema filmi
Roman Havası - Dizi - Kerem

ERKAN ŞAHİN RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI 












roman havası kerem kimdir, erkan şahin kimdir, erkan şahin kaç yaşında, erkan şahin nereli, erkan şahin boy, erkan şahin kilo, erkan şahin boy kilo, erkan şahin biyografisi, erkan şahin vikipedi, erkan şahin resimleri, erkan şahin fotoğrafları, erkan şahin oynadığı diziler, erkan şahin hangi dizide oynadı, erkan şahin en son hangi dizide oynadı, erkan şahin sevgilisi, roman havası kerem, roman havası kerem kaç yaşında, roman havası kerem nereli, roman havası keremin gerçek adı ne, roman havası kerem biyografisi, roman havası kerem oynadığı diziler, roman havası kerem hangi dizilerde oynadı, roman havası kerem en son hangi dizide oynadı, roman havası kerem ile aslı, roman havası kerem ile aslı aşkı, roman havası kerem ile aslı resimleri, roman havası dizisi kerem ile aslı, erkan şahin petek dinçöz, erkan şahin petek dinçöz resimleri,erkan şahin daha önce hangi dizide oynadı, erkan şahin oynadığı filmler, erkan şahin daha önce oynadığı diziler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder