27 Ekim 2014 Pazartesi

Ütopya Altar Gültekin Kimdir - Kaç Yaşında Nereli Boyu Kilosu Biyografisi Resimleri Mesleği - Oynadığı Diziler



ÜTOPYA YARIŞMASI ALTAR


Biri Bizi Gözetliyor ve O Ses gibi yarışmaların yapımcısı John de Mol tarafından geliştirilen Ütopya yarışması Hollanda'da yayınlandığı gün izlenme rekorları kırdı.

Tv8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yapacağı Ütopya yarışması Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.

15 yarışmacının yarışacağı yarışmada doğaya karşı kendi medeniyetlerini kuracaklar ve yarışmada kalabilmek için savaşacaklar.

Haftanın belli günleri televizyonda yayınlanacak olan yarışma pazar akşamı internette yayınlanmaya başladı bile...

Yarışmanın yarışmacıları ise belli oldu ve sizlere yarışmacıları tanıtacağız...

Ütopya Yarışması Altar Gültekin Kimdir,  Kaç Yaşında, Nereli, Boyu, Kilosu, Biyografisi, Resimleri, Oynadığı Diziler, Hangi Dizilerde Rol Aldı

ÜTOPYA ALTAR GÜLTEKİN KİMDİR

Yarışmaya İstanbul'dan katılan genç yarışmacı Altar Gültekin  22 yaşında  ve bekar. Endüstriyel tasarım olan Altar Gültekin 1.75 boyunda Koç burcudur.

Günlük hayatında spor yapmak ve heykel ve maket yapmak gibi şeyler ile ilgilenen Altar Gültekin yarışmanın iddialı isimlerinden.

İsim: Altar Gültekin

Cinsiyet: Erkek

Yaş: 22

Meslek: Endüstriyel Tasarım

Boy: 1.75

Yaşadığı yer: İstanbu

Medeni durumu: Bekar

Burcu: Koç

Yetenekleri: Heykel yapmak, marangozluk, taş baskı, maket yapmak, resim çizmek, spor yapmak.

ÜTOPYA ALTAR GÜLTEKİN RESİMLERİ - FOTOĞRAFLARI








ütopya yarışması altar gültekin kimdir, ütopya altar kimdir, ütopya altar kaç yaşında, ütopya altar nereli, ütopya altar boyu, ütopya altar kilosu, ütopya altar biyografisi, ütopya altar hayat hikayesi, ütopya altar evli mi, ütopya altar bekar mı, ütopya altar sevgilisi, ütopya altar resimleri, ütopya tuğçe fotoğrafları, ütopya altar hangi dizide oynadı, ütopya altar oynadığı diziler, ütopya altar dizide mi oynadı, ütopya altar nerede oynadı, ütopya altar kim, ütopya altar hayatı, ütopya altar boy kilo, ütopya altar fotoları, ütopya altar yarışmada kimle sevgili oldu, ütopya altar kimle sevgili, ütopya altar yarışmada ki sevgilisi, ütopya altar oyuncu mu, ütopya altar hangi dizide rol aldı, ütopya altar oynadığı sahneler, ütopya altar mesleği ne, ütopya tuğçe altar hayatta ne iş yapıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder