2 Kasım 2014 Pazar

İçimdeki Ses Filmi Oyuncuları ve Konusu


5 Aralık 2014'de vizyona girecek olan İçimdeki Ses filmi komedi türünde bir yapım. Baş rollerinde Engin Günaydın, Leyla Tuğutlu ve Ersin Korkut'un bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Barakuda Film'in yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu Engin Günaydın tarafından yazıldı. 5 Aralık'ta vizyona girecek olan İçimdeki Ses filminin tam oyuncu kadrosunu ve konusunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İçimdeki Ses Filmi Konusu;

Selim, kendisini küçük ve sıradan dünyasına hapsetmiş bir yazardır. Özgüven yetersizliği yaşayan Selim, insanlarla düzgün ilişki kuramamaktadır. Yalnızlığına çare olması adına umreden yeni gelmiş annesi ile birlikte yaşamaya karar verir. Bir gün spor salonuna gider ve sakatlığı sebebiyle Ayşıl adında bir bayan ile tanışır. Ayşıl hem herkesin hayranlık duyacağı derecede güzel, hem de bir o kadar zengindir. Beklenmedik bir durum ile Selim’e aşık olur. Her şeyden sıkılmış ve de bunalmış olan Ayşıl mutluluğu Selim’in annesi ve onun arkadaş grubunda bulacağına inanır. İkili arasında yaşanan aşk ile başlayan macerada, Selim ve Ayşıl başına bir dizi komik olay gelecektir.

İçimdeki Ses Filmi Oyuncu Kadrosu;

Engin Günaydın
Leyla Tuğutlu
Füsun Demirel
Ersin Korkut
Hamdi Kahraman
Nazlı Tosunoğlu
Onur Buldu
Sırrı Süreyya Önder
Hakan Meriçliler
Güzin Usta
Feriha Eyüboğlu
Barış Başar

İçimdeki Ses Filmi Fragmanı;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder