24 Ekim 2014 Cuma

İncir Reçeli 2 Filmi Oyuncuları ve Konusu


Aytaç Ağırlar tarafından senaryosu yazılan ve aynı isim tarafından çekilen İncir Reçeli filmi 2010 yılına damgasını vurmuş ve geniş kitlelere ulaşmıştı. Etkileyici hikayesi ve duygusal atmosferi ile film, izleyenler tarafından tam not almıştı.

İncir Reçeli'nin çok beğenilmesinin ardından dört yıl geçtikten sonra, benzer kadro ile İncir Reçeli 2 filmi vizyona girdi. Halil Sezai ve Şafak Pakdemir'in baş rollerini paylaştığı İncir Reçeli 2, ilk film ile benzer duygusallıkta. İçine kapalı bir karakter olan Metin'in, hayata sevgi ve neşeyle bakan Duygu'ya hissettiği aşkın konu edildiği ilk İncir Reçeli, hüzünlü aşk hikayesi ile seyirciyi içine çekmeyi başarmıştı.

İncir Reçeli 2 filminde duygusal şarkıları ile tanıdığımız Halil Sezai ve Şafak Pakdemir rol alıyor. Filmin konusuna kısaca değinecek olursak; Metin Duygu'ya hissettiği aşkın ardından, onu kaybetmesi ile gelen yoğun ve derin bir yalnızlık içindedir. Uzun süredir yas halinde olan içine kapanık Metin, barlarda şarkı söylemekte ve hayat ile bağlarını koparmaktadır. Metin, beklenmedik bir anda hayatına giren Gizem ile yeni bir hikayeye başlayacaktır. Metin ve Gizem geçmişlerinde benzer acılar yaşamışlardır.

Yapımcılığını BKM'nin yaptığı İncir Reçeli 2 filmi şu günlerde vizyona girdi. Gelen haberlere göre, ilk günlerde birinci filme oranla daha iyi izlenme rakamlarına ulaştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder