12 Kasım 2014 Çarşamba

Paramparça Dizisi Hazal Kimdir Alina Boz

Yılın iddialı yapımlarından Paramparça, yakında Star Tv ekranlarında başlayacak. Fragmanları yayınlanmaya başlayan dizi, şimdiden sosyal medyada çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın baş rollerini paylaşacağı dizide, Cemal Hünal, Burak Tozkoporan, Nursel Köse ve Leyla Tanlar gibi oyuncular da bulunuyor.

Yazımızın devamında Paramparça dizisinde Hazal isimli karaktere hayat veren Alina Boz kimdir, kaç yaşındadır, boyu ve kilosu kaçtır gibi bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Alina Boz Kimdir?

Paramparça dizisinde, Nurgül Yeşilçay'ın canlandıracağı Gülseren'in kızı olarak izleyeceğimiz Hazal'ın gerçek adı Alina Boz'dur. 14 Haziran 1998 yılında Moskova'da doğan Boz, İlk olarak, televizyon tarihinin kısa süren dizileri arasında yerini alan Cesur Hemşire dizisinde Canan isimli karakter ile karşımıza çıktı.

Soy adının Boz olaması sebebiyle, Murat Boz'un akrabası olduğu düşünülen Alina Boz'un, Murat Boz ile herhangi bir akrabalığının olmadığı öğrenildi.

1.72 metre boyunda ve yaklaşık 50 kilogram ağırlığında olan Alina Boz'un ten rengi beyaz, saç rengi kumral, göz rengi ise yeşildir. Daha önce yalnızca Cesur Hemşire dizisinde izlediğimiz Alina Boz, Paramparça adlı dizide Gülseren'in 15 yaşındaki kızı Hazal'ı canlandıracaktır.

Alina Boz Resimleri;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder